Temu outdoor oprema za manje od 15€ - Isplati li se?

S dolaskom jeseni, mnogi od nas počinju s planinarenjem, dugim šetnjama ili drugim outdoor aktivnostima poput vožnje bicikla. Oprema za takve aktivnosti, posebice ona brendirana, može biti vrlo skupa, a uvijek će ti zatrebati neka nova sitnica. Zato smo obavili jednu Temu narudžbu i u ovom tekstu donosimo recenziju različitih outdoor artikala koji na Temu koštaju manje od 5 eura po komadu.

Što smo sve kupili za ovu recenziju?

Naša narudžba uključuje predmete poput šilterica, nosača/držača za bocu s vodom, štitnika za koljena te kratkih kopči za držanje ključeva, rukavica i slično. Svi proizvodi su isprobani, a u nastavku se nalazi naša iskrena procjena kvalitete i funkcionalnosti svakog proizvoda.

Predmet #1 : Šilterice

Naručili smo dvije kape s Temua—jednu crnu i jednu maskirnu (woodland)—i bili smo ugodno iznenađeni njihovom kvalitetom. Obje kape imaju podesive remene straga, tkanina je izdržljiva i pruža razinu kvalitete koju ne bi očekivali za tako nisku cijenu.

Foto: vlastita fotografija - MegaKuponi

Ono što se dodatno ističe kod crne kape je prostor za zakrpe, što ti omogućuje prilagodbu po tvojim željama. Bilo da želiš dodati logotip tima, taktičke patcheve ili nešto drugo, s ovom kapom možeš to napraviti. U vrijeme naše kupnje, crna kapa koštala je 2.39€, a maskirna samo 1.82€!

Sve u svemu, ove kape funkcioniraju jednako dobro kao i skuplje varijante koje bi pronašao u fizičkim trgovinama ili webshopovima outdoor opreme. Ako tražiš jednostavne i funkcionalne šilterice po jeftinim cijenama, ove kape su odličan izbor. Naša ocjena ovih artikala je - 5/5.

Predmet #2 : Nosač za bocu s vodom

Sljedeći na redu je držač dizajniran za nošenje boce s vodom, koji možeš pričvrstiti na ruksak ili remen. Sam remen je solidno napravljen i prilagodljiv, a vrpce možeš podesiti ovisno o tome kolika je široka boca. Pod uvjetom da bocu dovoljno pričvrstiš i stegneš, vjerujemo da ne bi ispala kod hodanja ili trčanja.

Foto: vlastita fotografija - MegaKuponi

Ima li negativnih strana? Nažalost, da. Iako remen dobro funkcionira za manje boce, smatramo da bi trebao biti malo dublji kako bi pružio sigurnije držanje. Kod ekstremnih sportova, postoji šansa da bi boca mogla iskliznuti. Također, čini se da je maksimalna veličina boce koja stane u ovaj nosač ona od 0,5 L, što nije dovoljno kod duljih šetnji ili planinarenja.

Cijena u vrijeme kupnje bila je 2.70€. Sveukupno, ovom proizvodu dajemo ocjenu 4/5, uglavnom zbog praktičnosti i pristupačne cijene, uz malu sugestiju za poboljšanje.

Predmeti #3 i #4 : Kopče za male predmete

Jedan od manjih, ali svestranijih artikala koje smo isprobali bila je ova kopča koju možeš pričvrstiti na remen, ruksak ili hlače. Ovaj mali dodatak je savršen za držanje ključeva, rukavica ili multitoola, a tijekom testiranja pokazao se izvrsno. Cijena je bila 1.56€.

Foto: vlastita fotografija - MegaKuponi

Remen kopči je dobro izrađen i sigurno se pričvršćuje na bilo koju standardnu petlju na hlačama, remen ili ruksak. Donji dio izrađen je od plastike pa ne preporučujemo nošenje jako teških predmeta, ali za rukavice, ključeve ili druge manje stvari je idealan. Također smo isprobali i drugu varijantu ove kopče koja se prodaje u paketu od 6 komada za samo 2.06€ (na slici s ključevima).

Zbog kombinacije kvalitete i cijene, oba modela ovih kopči zaslužuje ocjenu 5/5.

Predmet #5 : Štitnici za koljena

Nažalost, nisu svi proizvodi s Temua ispunili očekivanja. Iako su ovi štitnici na slikama izgledali kao štitnici standardne veličine, u stvarnosti su bili premali da bi ih odrasla osoba uopće mogla staviti i učvrstiti. Materijal kao takav djeluje solidno, ali zbog male veličine nismo ih mogli isprobati.

Foto: vlastita fotografija - MegaKuponi

Ovo je super primjer kako uvijek treba detaljno provjeriti dimenzije svih proizvoda prije kupovine. Štitnici iz primjera možda su prikladni za djecu, ali za prosječnu odraslu osobu jednostavno ne vrijede. Zbog ovog značajnog problema s veličinom, ne možemo ih preporučiti. Cijena je bila nešto manje od 5 eura, a dajemo im ocjenu 2/5.

Zaključak - Super cijene za outdoor sitnice i dodatke

Na kraju možemo reći da se isplati naručivati outdoor opremu s Temu-a, ali je kod svakog artikla potrebno dobro proučiti dimenzije i ostale detalje. Posebice je isplativo kada ti je potrebno puno manjih predmeta kod kojih se skupe troškovi ako ih kupuješ u redovnim trgovinama. U našem slučaju, svi predmeti iz ove recenzije koštali su skupa nešto više od 15€, a ne zaboravi da je često moguće ostvariti i korekcije cijene na Temu stranici.

Ovo je prva u nizu naših Temu recenzija, a uskoro stiže još recenzija isprobanih proizvoda!

Ana Krce - Mega Kuponi
Kao Mega Kuponi urednica, svakodnveno pretražujem akcijske ponude i promo kodove hrvatskih online trgovina kako bih našim posjetiteljima pomogla uštedjeti pri online kupovini!