Recenzija Temu opreme za airsoft - Prvi dio

Svi koji vole airsoft, paintball ili slične hobije znaju koliko može biti skupa oprema i dodaci. U specijaliziranim taktičkim trgovinama, kompletna oprema, uključujući odjeću, taktičke prsluke s dodacima, može te koštati 300 eura ili više. Međutim, na Temu možeš nabaviti sve što ti treba za manje od 50-60 eura.

Naravno, kvaliteta nije ista, ali ako ne tražiš vrhunske, profesionalne proizvode, Temu asortiman poslužit će svrsi bez da potrošiš cijelu mjesečnu plaću. U nastavku ćemo pregledati nekoliko ključnih artikala koje smo naručili i isprobali s Temu-a.

Koje airsoft proizvode smo testirali?

U našoj narudžbi s Temua pronašlo se nekoliko osnovnih artikala za airsoft. Kupili smo kacigu i kamuflažni prekrivač za kacigu, taktički prsluk, molle torbicu za prvu pomoć i plastični kovčeg. Svi ovi proizvodi koštali su manje od standardnih cijena u specijaliziranim trgovinama, a u nastavku donosimo naše dojmove o svakom artiklu.

Predmet #1: FAST kaciga

Ako želiš dodati kacigu svojoj airsoft opremi, sigurno si već istražio ponudu u ostalim trgovinama i zaključio da ne želiš dati 50 ili više eura na taj dodatak. Ne brini - na Temu-u smo našli taktičku kacigu koja je iznenađujuće lagana, ali i dalje pruža solidnu zaštitu za samo 20 €.

Foto: vlastita fotografija - MegaKuponi

Idealna je za duge igre na terenu, jer njezina težina ne opterećuje glavu i vrat. Remenje se može prilagoditi duljinom, pa kaciga sigurno stoji na mjestu tijekom igre. Uz nju dobiješ i spužvu, odnosno unutarnje jastučiće koje možeš postaviti kako god želiš da ti bude udobnije. Iako dolazi u više boja, mi smo odabrali zelenu kacigu zbog lakšeg kamufliranja pri igrama na otvorenom. A ako želiš kacigu druge boje, onda možeš uz nju kupiti i prekrivač za dodatnu kamufažu koji smo recenzirali u sljedećem dijelu.

Predmet #2: Kamuflažni prekrivač za kacigu

Foto: vlastita fotografija - MegaKuponi

Uz kacigu, nabavili smo i FAST kamuflažni prekrivač za kacigu u zelenoj boji. Ovaj prekrivač ne samo da pomaže u prikrivanju i uklapanju u prirodu, nego i dodatno štiti kacigu od ogrebotina i habanja. Materijal je elastičan i lako se postavlja, a i čvrsto drži na mjestu tijekom igre.

U vrijeme narudžbe, koštao je 4.8€ što je za Temu čak i relativno skupo za ovako malen predmet. Sve u svemu, dajemo ocjenu 5/5 zbog kvalitete, ali cijena bi mogla biti i niža.

Predmet #3: Taktički prsluk

Taktički prsluk s Temu-a pokazao se vrlo korisnim i izdržljivim. Dolazi s puno podesivih molle džepova za dodatne spremnike, opremu ili alat. Remenje prsluka se može podešavati kako bi prsluk bolje odgovarao tvom tijelu, a i udoban je za nošenje kroz dulje vrijeme.

Foto: vlastita fotografija - MegaKuponi

Također ima sistem one-click za brzo skidanje, a osim džepova za spremnike replika, opremljen je i s dva veća džepa straga. U veći stražnji džep stala bi i boca za vodu ili neki veći predmet.

Materijal je izdržljiv, te od cijele narudžbe možemo izdvojiti upravo ovaj proizvod kao najbolji što se tiče omjera kvalitete i cijene. Koštao je samo 42 €, a ako uzmemo u obzir da čak i srednje skupi prsluci bez ikakvih dodataka ili džepova obično koštaju između 80 i 120 €, ovo je super prilika! Nakon kupnje ovog prsluka, sigurno ti dugo neće trebati nikakvi dodatni dodaci niti dijelovi jer uz ovaj proizvod u igru možeš ponijeti što god ti treba.

Vrijedi li nabaviti opremu na Temu?

Ako pokušavaš složiti kvalitetan airsoft set s ograničenim budžetom, Temu je možda i najbolji izbor. Omjer cijene i kvalitete je odličan, dostava brza, a ako iskoristiš i Temu kod za popust, proći ćeš još povoljnije. Naravno, ovi proizvodi možda neće trajati kao skuplje verzije iz specijaliziranih trgovina, ali za one koji tek ulaze u svijet airsofta ili žele povoljnu opremu za povremeno korištenje, Temu nudi izvrsnu vrijednost za uloženi novac.

Napominjemo da se cijene ovih proizvoda, ali i drugih Temu proizvoda, mijenjaju često pa ako sada pogledaš njihovu ponudu vjerovatno nećeš vidjeti istu cijenu koju smo mi platili u trenutku kupovine. Zato ti savjetujemo da, ako nisi u žurbi, pričekaš jednu od sljedećih sezonskih rasprodaja kada Temu nudi popuste do -70%. Također, imaj na umu da se isti proizvod kod različitih prodavača na Temu stranici pojavljuje pod različitim cijenama, pa dobro pretraži ponudu dok ne nađeš trenutno najjeftiniji.

Ana Krce - Mega Kuponi
Kao Mega Kuponi urednica, svakodnveno pretražujem akcijske ponude i promo kodove hrvatskih online trgovina kako bih našim posjetiteljima pomogla uštedjeti pri online kupovini!